2010 m. kovo 29 d., pirmadienis

Pradziu pradzia

Lijo lijo lietus.....per karaliaus pietus... is atminties iskyla vaikisko eilerastuko strofos. Is anksto atsiprasau tu kurie bando skaityti sias keverziones, visu pirma del to kad nerasau lietuviskais rasmenimis ir antra del to kad nelabai paisau rasybos bei skirybos taisykliu.
Dar manau visai verta Jusu atsiprasyti del mano saviraiskos siame bloge... Taip... taip! Mane taip pat pagaliau priciupo "mada" tureti savo bloga ;DDD

Tad apie viska nuo pradziu. Ne, tai viosdelto nera pirmas mano blogas...Buvo keletas kitu, bet negaleciau ju vienareiksmiskai pavadinti savais,galima teigti juog jiems rasydavau pranesimus ir pati administravau (bloga). O siaip labiausiai i "bloginizacija" mane pastumejo Gincherry blogas, kurio nauju irasu pradedu laukti su nekantrumu. Matyt autores nuosirdumas "uzkabino", o gal dar jos propuoguojamas "vintage" stiliukas uzkariavo sirdy...nezinau...

O gal dar ir eiline niuri (ir dar plius "atostogine") diena pastumejo link minciu raiskos rastu...Juk mes visi lekiam, skubam ir daznai nesusimastom, o kas is to? Kur mes nubegsim?Gal reik pabuti tiesiog cia ir dabar?Ir gal su savimi?O gal tiesiog pasidarius "kibireli" kavos su cinamonu pasedeti ant palanges ir pasimegauti kad ir Salomejos Neries eilemis ("Ir viena kart pavasari,tu vel atjosi drasiai....")?
Anksciau taip nesimegaudavau akimirka trumpa. Gal amzius daro savo;DDD Isoreje man tik kokiu 16-17, o sirdy....pensininke jauciuos (pasas sako visai ka kita,pagal ji man tik 20). Tai va, teik siam kartui mano belivtiskos senmerges klejoniu!
Aciu uz demesi!